Tattoo Bas - Tattoo artist en shop Den Helder

TATTOO NEMEN

Waarom kiezen voor een Tatoeage

Versiering en persoonlijk verhaal

Een tatoeage (ook wel tatoeëring of in de moderne termen, tattoo) is een artistieke vorm van lichaamsversiering waarbij inkt onder de opperhuid wordt aangebracht. Deze inkt kan variëren van diepzwart tot een rijk palet aan kleuren.

De oorsprong van het woord 'tatoeage' vindt waarschijnlijk zijn wortels in het Tahitiaanse woord "tatu", wat streep of vlek betekent.
Maar een tatoeage is zoveel meer dan alleen een versiering; het draagt een diepere betekenis met zich mee. Ontdek samen met ons wat de mogelijkheden zijn en hoe wij werken. 

Maak je droomtattoo

Maak je droomtattoo

Welkom bij Tattoo Bas, waar wij jouw droomtattoo omtoveren tot een verbluffende werkelijkheid. Doe met ons mee en maak kans om jouw tatoeage op de Facebook-pagina van ID Magazine te laten verschijnen, zodat je erkenning krijgt voor het meest boeiende ontwerp met het beste verhaal en de meeste likes. 

Maak je droomtattoo

Ontdek je beste tattoo-plek

Bij Tattoo Bas begrijpen we dat ieder individu zijn voorkeurskant heeft. Net zoals Marcel ons vijf jaar geleden de opdracht gaf om zijn hele lichaam te verfraaien, zijn wij hier om met jou samen te werken om je beste kant te accentueren. Jouw reis naar zelfexpressie begint hier. 

Maak je droomtattoo

Veerkracht in uitdagende tijden

In Nederland hebben we het geluk dat we zonder het schrikbeeld van honger en oorlog kunnen leven, zelfs tijdens economische neergang. Bij Tattoo Bas hebben we de recessie met vastberadenheid en creativiteit doorstaan. Sluit je aan bij ons, net als onze held Lucien, die zijn intense missie in Afghanistan herdacht met een opmerkelijke tatoeage. 

Maak je droomtattoo

Kirby's inspirerende tatoeages

Kirby vertrouwde Tattoo Bas een verzameling ontwerp ideeën toe, die wij vakkundig hebben omgezet in prachtige tatoeages. Onder hen symboliseert de driesterren-tatoeage de belangrijke mensen in Kirby's leven. Ontdek hoe wij uw betekenisvolle concepten tot leven kunnen brengen. 

Maak je droomtattoo

Een persoonlijke reis in inkt

Bij Tattoo Bas vieren we de diversiteit aan redenen achter elke tatoeage. Of het nu gaat om het verwerken van verdriet, het overbrengen van een persoonlijk verhaal, het weergeven van de schoonheid van een beeld of het vereeuwigen van liefde: elke tatoeage is net zo uniek als de persoon die hem draagt. Ga met ons mee en begin vandaag nog aan je persoonlijke tattoo-reis. 

INTERESSE IN EEN TATTOO?

Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken om je wensen te bespreken.