Tattoo Bas - Tattoo artist en shop Den Helder

TATTOO STUDIO

Maak kennis met Tattoo Bas

Waar verhalen tot leven komen door middel van inkt.

Genesteld in het hart van Den Helder, Noord-Holland, ontdek je Tattoo Bas: een plek waar creativiteit geen grenzen kent. Als vooraanstaand tattoobedrijf zijn wij gespecialiseerd in het tot leven brengen van uw wildste artistieke dromen op uw huid. Maar we zijn meer dan alleen inkt en naalden; we zijn gepassioneerd door het creëren van betekenisvolle verbindingen en levenslange herinneringen door de kunst van het tatoeëren.

Bij Tattoo Bas is ons canvas jouw lichaam, en we zijn hier om meesterwerken te maken die jouw unieke verhaal vertellen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe, fantasierijke tatoeage, een retouchering of een transformatie van een bestaand stuk, onze ervaren artiesten staan klaar om jouw visie werkelijkheid te laten worden. 

Maak je droomtattoo

Gemaakt werk als inspiratie

Ons gevarieerde portfolio biedt een schat aan inspiratie, maar wat ons echt onderscheidt is onze toewijding om te luisteren. We waarderen uw verhalen en streven ernaar deze in prachtige, blijvende beelden op uw huid te etsen. Met een scherp oog voor plaatsing, kleur, lay-out en verzorging bieden wij deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw tatoeage niet alleen een kunst is, maar een deel van u.

Bekijk onze portfolio

Professioneel en toegankelijk

Bij Tattoo Bas staan jouw comfort en tevredenheid voorop. Wij bieden een gastvrije, huiselijke sfeer waar u kunt ontspannen en genieten van een kopje goede koffie terwijl u uw tattoo-ideeën bespreekt. Ons team is toegankelijk, behulpzaam en staat altijd klaar om u de aandacht te geven die u verdient.

Maar daar stopt de reis niet. Het begint met een verhaal, evolueert naar een zorgvuldig vervaardigd digitaal ontwerp en verandert uiteindelijk in een verbluffende tatoeage. U kunt zelfs getuige zijn van onze getalenteerde kunstenaars aan het werk, rechtstreeks in onze studio, terwijl zij uw visie tot leven brengen. 

Maak je droomtattoo
Maak je droomtattoo

Kom eens binnenlopen

Bij Tattoo Bas zijn we niet alleen maar artiesten; wij zijn verhalenvertellers. Laat ons u helpen uw verhaal te vertellen via de voortreffelijke kunst van het tatoeëren. Jouw verhaal is ons canvas en wij zijn hier om het onvergetelijk te maken.

Neem contact op

INTERESSE IN EEN TATTOO?

Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken om je wensen te bespreken.