Gewone of bijzondere reden

Tattoo Bas

Waarom een tattoo?

Betekenis van de tattoo.

Een tatoeage (ook: tatoeëring en tegenwoordig wordt ook het Engelse tattoo veel gehoord) is een versiering van het lichaam met onder de opperhuid aangebrachte inkt. Deze inkt kan zwart zijn maar kan ook in diverse kleuren worden toegepast.


De term tatoeage komt waarschijnlijk van het Tahitiaanse woord tatu, dat streep of vlek betekent.

Ontwerp je eigen droomtattoo

De mooiste tattoo, met het beste verhaal en de meeste likes op de Facebook-pagina van ID Magazine zou dan ook daadwerkelijk gezet worden bij Tattoo Bas!

Rechts is mijn beste kant

"Doe maar rechts. Dat is mijn beste kant." Dat is wat Marcel vijf jaar geleden tegen Bas zei, toen hij bestoot één kant van zijn lichaam vol te laten tatoeëren.

Recessie is geen stop voor Tattoo Bas

We beseffen lang niet altijd hoeveel geluk we hebben in Nederland. Zelfs met de huidige recessie heeft niemand het echt slecht. Honger kennen we niet en oorlog is tegenwoordig alleen in het buitenland. Ook onze held Lucien laat een mooie tattoo zetten na een heftige missie in Afghanistan.

De tattoo's van Kirby

Kirby heeft bij Tattoo Bas een aantal ontwerpen gebracht waarna Bas direct aan de slag is gegaan met het uitwerken van het ontwerp en het plaatsen van de prachtige tattoo's. De tattoo met drie sterretjes staan voor de belangrijke mensen in het leven van Kirby.

Een tattoo is voor iedereen verschillend

Iedereen heeft zo z'n eigen reden om een tattoeage te nemen. De één verwerkt verdriet, de ander verteld een persoonlijk verhaal, sommigen vinden een bepaald plaatje gewoon mooi en weer anderen tonen hun liefde voor iets of iemand door het op hun huid met inkt te vereeuwigen.